Rólam

TOMA VIKTOR vagyok, ingatlanértékesítési szakértő. 

Komárom- Esztergom, Győr, Fejér, Veszprém és Pest megyében foglalkozom eladó és kiadó ingatlanokkal.

Az a feladatom, hogy felkészültségemmel tudjam a megbízóim érdekeit képviselni, hozzáértésemmel a legmagasabb árat elérni. Mindezt egy etikus és emberbarát ügyintézéssel

2022-ben olyan új alapokra helyeződött át az ingatlanértékesítés, olyan új technológiára jöttem rá és kezdtem el alkalmazni, amiről 2022 előtt nem tudtak, de mindezt hatékonyan és korrekten. A statisztikák szerint az átlagos eladási szám az ingatlanosoknál évente 6-7 ingatlan. Az új értékesítési technológiát alkalmazva, 2023-ban 31 ingatlant értékesítettem. Fontos, hogy ezeket a legmagasabb piaci áron. Ezért csak olyan eladókkal akarok dolgozni, akik nyitottak, befogadóak és komoly az eladási szándékuk.

2009. óta foglalkozom értékesítéssel és az eddig szerzett tapasztalataimat is hasznosítom az ingatlanpiacon.

Pályafutásomat 2019. novemberében a Szabó Ingatlannál kezdtem, ahol a tulajdonos által kiváló szakmai, vezetői és értékesítési tapasztalatokat szereztem. Ezeken kívül számtalan értékesítési tréningen vettem részt, az irodának köszönhetően Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb értékesítési csapatától tanultam. Ez időszak alatt a Szabó Ingatlan és a tréningek által, nem csak szakmailag, de emberileg is több lettem, sőt 2021. november 30. óta büszke édesapa vagyok. 

Nem ingatlanosnak tartom magam, hanem értékesítőnek, mivel ez is egy szakma, amit tanulni kell, így elhivatottként folyamatosan képzem magam. 

Hiszem azt, hogy létezik olyan, hogy ETIKUS, MINDENKI SZÁMÁRA JÓ ÜZLET. Őszinteség, figyelem, korrektség és szakmai felkészültség. Ezek az én hitvallásaim! 

Nem az a célom, hogy a tulajdonossal, megbízóval eladassak, vagy az érdeklődőnek eladjak bármit is. Az a célom, hogy a VÁGY ÉS A LEHETŐSÉG "HÁZASSÁGÁT" ÖSSZEHOZZAM, hogy segítsek az ingatlanjuk értékesítésével a terveik, vágyaik, céljaik megvalósításában. Ez számomra nagyon izgalmas

Akivel kapcsolatba kerülök, ő egy picit az életébe is beenged. Ez mindenképpen tiszteletre méltó, fejben és szívben tartandó.
HA NEKED IS VAN ELADÓ INGATLANOD ÉS SZERETNÉD AZ AKTUÁLIS PIACON A LEGJOBBAT KIHOZNI BELŐLE, HÍVJ FEL!