Referenciák


"Kedves Viktor! 
A párom és én szeretnénk megköszönni az ingatlanunk eladásában belefektetett munkádat. Nem volt könnyű dolgod az biztos.Köszönjük szépen a segítségedet!! Kedves segítőkész határozott, céltudatos, lelkiismeretes, alapos embert/ szakembert ismertünk meg személyedben . Rugalmasságod, hogy mindig alkalmazkodtál hozzánk. Mi nyugodt szivvel fogunk ajánlani Téged, mert teljes mértékben megvagyunk elégedve a munkáddal!! Őrülük ,hogy megismerhetünk. További munkádhoz kívánunk sok sikert,elégett, boldog ügyfeleket. Köszönettel Tünde, Pali és családom minden tagja."
Tünde, Pali- ELADÓK


"Szia Viktor,
tegnap lezárult a maratoni eladásunk. Köszönjük a sok segítseged, a maraton a felesleges bürokráciának volt köszönhető, neked köszönjünk a sok közbenjárást, fáradalmat, amikor 2021 ben úgy döntöttem, hogy el fogom adni a házat, tudtam ha valaki eladja az Te leszel, sajnos várnom kellett a kezdéssel, de végén Te adtad el, úgy gondolom amit ebben a jelenlegi nehéz nyomott áras helyzetből ki lehet hozni, Te mindent kihoztál. Biztos lesz még közös üzletünk. Addig is köszi mindent!"
Balázs- ELADÓ

Kedves Viktor!
"Üdítő színfoltja vagy a szakmádnak. Végtelenül elhívatott, korrekt, hozzáértő, segítőkész és nem utolsó sorban szakmailag felkészült ingatlanost ismerhettem meg. Köszönöm, hogy sosem késtél, mindig betartottad amit ígértél vagy amit leegyeztettünk. Az első lépéstől éreztem, hogy jól fog sikerülni a közös együttműködés, ugyanis remekül kommunikálsz, és jól tudsz bánni az emberekkel. Túl vagyok már pár ház eladáson, és az eddigi ingatlanosok sosem segítettek a ház vásárlásnál, nem láttak el jó tanácsokkal, vagy hogy mire figyeljek az új otthonom szemrevételezésénél, de te ezt is szívesen és gond nélkül megtetted. Nagyon köszönöm a munkád, a korrektséged és a türelmed. További sikereket kívánok neked a jövőben, mindenkinek szívből ajánlani foglak! "
Reni- ELADÓ

"Kedves Viktor!
Köszönöm szépen elhivatott,korrekt ès precìz munkàdat!Òriàsi terhet vettèl le a vàllamròl,hisz 200 km tàvlatàbòl bìztalak meg a munkàval,amit előtte màs irodàkon keresztül pròbàltam meg,...sikertelenül!Nem csak egy lakàst adtàl el, hozzà segìtettèl egy ùj èlet kezdetèhez is, hiszen fontos döntèsek sorozatai előtt àlltam.Közös munkànk soràn a következőkèppen ismertelek meg:Magabiztos, hatàrozott fellèpèsű,elkötelezett ès önmagàt làtni valòan folyamatosan fejlesztő, profi szakember vagy!Több vagy,mint egy egyszerű èrtèkesìtő, Te a legjobb vagy!Mindent nagyon szépen köszönök Neked ès Csapatodnak!Tovàbbi sok sikert kìvànok mind a szakmai ès privàt èletben,..maradj olyan amilyen vagy! Hàlàs köszönettel:
B.I. ( eladò)"


"Kedves Viktor,
Egy nagyon intelligens korrekt úriembert ismertem meg benned aki valljuk be őszintén hogy a lehetetlentől sem riadt vissza..segítőkészséged, precizitásod,pontosságot figyelmen felüli!!Hálásak leszünk a kislányommal hogy segítettél OTTHONRA találni,és habár a neheze hátra van de biztos vagyok benne hogy a lehető legjobb döntés volt hogy felhívtalak! További sok sikert kívánok!

Tisztelettel:Kinga(vevő)"

Kedves Viktor!
Mikor még csak gondolati síkon merült fel bennem az ingatlan adás - vétel , már akkor tudtam hogy téged foglak megkeresni. Kis időn belül kiderült hogy a legjobb döntést hoztam meg. Hosszú évekre visszanyúló ismeretségünknek köszönhetően , egészen biztos voltam benne hogy családi/baráti hangulatban fog telni a közös munka. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkáddal, ezúton is szeretnék köszönetet mondani , hogy számomra is hihetetlen rekord idő 4 NAP alatt megvalósítottad az elképzelésemet. Egyik pillanatban még csak telefonon értekeztünk, majd pislogtam egyet, és már az ügyvédnél ültünk. Elképesztően gyors , precíz , korrekt és figyelmes vagy , továbbá ha bármilyen kérdésem/problémám merült fel , készségesen álltál a rendelkezésemre. Ez számomra mindennél többet jelentett. Nagyon ritka a mai világban olyan ember aki ennyire elhivatottan, és elkötelezetten végzi a szakmáját. Viktor, Te erre születtél.
Mégegyszer köszönök mindent, biztosan találkozni fogunk még a jövőben.

Ha ingatlanról van szó, forduljatok bizalommal Toma Viktorhoz.

Üdvözlettel : Regina- ELADÓ 

Kedves Viktor!
Köszönöm a nagyszerű munkádat, nagyon elégedett vagyok!
Viktor az ingatlanközvetítői szakma Puskása, művèszi szinten műveli azt, ezèrt kiemelkedik a tömegből. Èrezhető hogy szereti amit csinál ès bele is teszi azt a plusz munkát ami a vègèn eredmènyt hoz ès ebben a szakmában csak ez számít, mint fociban a gól.
200 millió feletti ingatlant adott el egy szinte álló piacon. Biztos hogy a jövőben is vele fogok dolgozni!

Üdv, Frigyes

Kedves Viktor!
Az otthonunk eladása során szkeptikusak voltunk az ingatlanközvetítőkkel kapcsolatban, így magunk próbáltuk meghirdetni első körben. Semmi érdemleges eredmény nem született, minket viszont az idő sürgetett, mert a megvásárolni kívánt ingatlant már csak pár hétig tartották fent nekünk. Így gondoltuk megpróbálunk segítséget kérni, és mivel gyerekkorunk óta ismerünk Téged, úgy gondoltuk, hogy ha valakire rábízzuk ezt a feladatot, akkor az legyél Te. Szerencsére nem kellett csalódnunk. Azonnal elérhető voltál, jöttél, felvázoltad a lehetőségeket és segítetted tisztán látni a jelenlegi nem túl fényes ingatlanpiacon mik is a lehetőségeink. Második egyeztetés során sikerült közös nevezőre jutnunk az árral is, így máris intézted, hogy piacra kerüljön általad az ingatlan. 3 nap alatt jött is az első érdeklődő, aki még aznap tett egy alacsonyabb ajánlatot, amit mi nem fogadtunk volna el, így ismét egyeztettünk, hogy szerinted és szerintünk is mi az az ár, ameddig mehetünk. Még aznap este sikerült is a vásárlóval az általunk kívánt összeget elérned, pár nap múlva pedig már az ügyvédnél alá is írtuk a szerződést. Úgy gondolom, hogy a meggyőző, határozott stílusod, jó piaci szemléleted, és segíteni akarásod az, amitől ilyen hatékonyan tudsz dolgozni. Mi köszönjük Neked a belénk fektetett munkát, és hogy szíveden viselted a sorsunk alakulását.További sok sikert kívánunk Neked mind az üzleti, mind a magánéletben.

B & P - ELADÓK

Kedves Viktor
Személyedben egy kedves, nagyon korrekt, elhivatott Ingatlan közvetítőt ismerhettünk meg, aki még a mai nehéz gazdasági viszonyok között is elszántan küzd a piacon, a saját és ügyfelei érdekeit maximálisan szem előtt tartva.Ingatlan vásárlásunk kapcsán egy gyors, precíz, korrekt, figyelmes, üzletileg etikus, jó kommunikációs készséggel rendelkező, ingatlan közvetítőt ismerhettünk meg, aki kérdéseinket, problémáinkat pillanatok alatt orvosolta. Az ingatlan megtekintését követően, pár napon belül már az ügyvéd asztalánál ültünk, új otthonunk adásvételi szerződését aláírni. Pillanatok alatt megtalálta számunkra a leghamarabb elérhető, és legkedvezőbb költségű, ügyvédet.A "kezünket" ezután sem engedte el, kapcsolatai révén megtalálta számunkra azt a hitel ügyintézőt, aki a legkedvezőbb hitel konstrukciót ajánlotta számunkra.Stresszmentes ingatlan vásárlási folyamatnak lehettünk részesei, Viktor és csapatának köszönhetően, akik munkájukban felkészültek, elhivatottak.

Köszönettel: Attila és Zsóka- VEVŐK


Kedves Viktor!
Először is szeretnénk meg köszönni a munkád.Készségesen álltál a szolgálatunkra.Minden kérdésünkre gyors, és precíz választ kaptunk.Miután meg néztük az ingatlant, utána hívtunk téged.És rugalmasan álltál a szolgálatunkra. Gyors és precíz munkát végeztél.

Kommunikáció is megfelelő volt, mert amiket elmondtál nem volt számunkra bonyolult, és mindent meg értettünk. Mikor kicsi el akadásunk volt, bármikor el tudtunk érni, és válaszoltál, illetve segítséget nyújtottál.
Köszönjük hogy általad, hamarosan a saját lakásunkban lehetünk.

Köszönettel: Márk, és Viki Vevők. 

Szia Viktor!
Miután mi nagyon-nagyon régen ismerjük egymást, számomra egyértelmű volt, hogy a lakás eladási projektemet rád bízom, tokkal-vonóval.

Miután én is cirka 20 évig az értékesítési szakmában dolgoztam, nemcsak laikusként tudom megítélni a munkádat, és tiszta szívből mondhatom, hogy egy igazi, elhivatott, a szakmájához maximálisan értő, abszolút profi értékesítő, és mellette egy igazi jó ember vagy!

A szavad, és a kézfogásod aranyat ér! Köszönöm, hogy 11 nap alatt, a második érdeklődőnek, az általam elképzelt áron, és feltételekkel eladtad a lakásomat.
Már az általad nagyon korrektül megfogalmazott hirdetés, a sok nagyon jó fotó is büszkeséggel és nyugalommal töltött el, tudtam, hogy általad minden flottul menni fog.

További sok sikert és elhivatottságot, profizmust, és erőt, egészséget kívánok neked ehhez a szakmához! Te erre születtél!

Mindenkinek IS szeretettel ajánlottalak eddig is, és a jövőben is foglak!
Ja, és az ügyvéd-választás is nagyon perfekt volt, őt is melegen ajánlom bárkinek!

Nagyon jó páros vagytok, további jó fúziót kívánok nektek a jövőben, mindenki megelégedettségére!

Üdv: Mariann- ELADÓ

Kedves Viktor!
"Sajnos kb. 7 hónappal ezelőtt jutott az életünk olyan helyzetbe, hogy a szeretett szülői házunktól meg kellett válnunk. Mindig nehéz egy halálesetet követően az elhunyt személyétől és tárgyaitól megválni. Sosem gondoltam volna, hogy egy ingatlan esetében ez még nehezebb. Hiszen rengeteg emlék kötött minket a házhoz. De pont ezért nagyon nehéz volt visszatérni és a "kötelező" feladatokat egy üres házban ellátni. Amikor megismertelek és elmeséltem a házeladás "okát", már az első percben megfogott az empátiád, az együttérzésed, szakmai tudásod. Láttam rajtad, hogy érted és érzed, hogy itt nem szimplán egy ingatlan eladásáról van szó, hanem egy korszak fájdalmas lezárásáról. Nagyon köszönöm, hogy minden kérdésemre korrektül és türelmesen válaszoltál. Mindig igazodtál a kéréseimhez és csak azoknak megfelelően jártál el. Benned nem csak egy munkáját végző ingatlanközvetítőt, hanem egy empatikus embert ismerhettem meg. A jövőben elsőként foglak ajánlani mindenkinek, aki ingatlan vásárláson vagy eladáson gondolkodik."
Mindent köszönök! Feri- ELADÓ 


Kedves Viktor!
"Maximálisan elégedett voltam a munkáddal és a hozzáállásoddal. Ugyan nem Én voltam az ügyfeled de végig ugyanolyan segítőkész és rugalmas hozzáállást tanúsítottál, amely számomra tökéletesen kielégítő volt. Rendelkezésre álltál bármilyen kérdésem volt, ezért köszönöm a munkád és a segítséged. Ha bárkinek szüksége lesz ingatlanosra Én biztos, hogy ajánlani foglak.

Köszönöm és további sok sikert kívánok!"

Üdvözlettel:

Ádám- VEVŐ

Kedves Viktor!

"Megköszönjük a munkádat, segítségedet, szeretett családi házunk értékesítésében !

Magunk 3 hónapig próbáltuk az értékesítést sikertelenül.

Amikor úgy döntöttünk, hogy szakértőt vonunk be, meghallgattunk 4 értékesítőt.

Személyed mellett döntöttünk, mert érzékeltük a profizmusodat.

Az eladók számára nagyon kedvezőtlen piaci folyamatok közepette eredményesen, hatásosan végezted a vállalt munkát !

Segítő munkatársaiddal is nagyon elégedettek vagyunk !

Ebben a piaci környezetben úgy képviseltél bennünket, hogy 3,5 hónap után aláírtuk az adásvételt !

Köszönettel kívánunk további sikeres munkát ebben a szakmában!"

Gábor és Ági- ELADÓK


Kedves Viktor!
"Viktort vevői oldalról sikerült megismernünk, mindent megtett annak érdekében, hogy megtaláljuk a tökéletes otthont, és mindig rendelkezésre állt, hogy válaszoljon minden kérdésünkre.

A vásárlás minden lépésénél ott volt, és segítette mindkét felet, hogy létrejöhessen a megállapodás.

Ami különösen tetszett, hogy az ingatlanról külön brossúrát is összeállított, illetve az egyéb kéréseinkhez is abszolút pozitívan állt, figylembe vette az igényeinket.

Bátran ajánlom bárkinek, aki hozzáértő és megbízható ingatlanügynököt keres."

Attila-VEVŐ


Kedves Viktor!
"Vissza pillantva az időben, 11 hónappal ez előtt meghoztam egy fontos döntést az életemben. Megválok az életem legnagyobb kincsétől a házamtól. De sajnos nem a megfelelő partnert választottam az ingatlanértékesítési piacról. 10 hónap alatt nem történt semmi és ezt nem lehetett a COVID19 vírussal magyarázni. Sok kifogás, és semmi érdemleges előre mutató eredmény, ez a próbálkozás! De, mint ahogy tudjuk "A PRÓBÁLKOZÁS A LEGDRÁGÁBB DOLOG AZ ÉLETBEN" és ez az én esetemben sem volt másként!
Szerencsémre egy ismerősöm, akinek a fiának igen rövid idő alatt értékesítetted a házát, említette meg a neved. Adott egy referencia anyagot a projektről. Ilyennel még nem is találkoztam! Ez az anyag teljesen más színben tüntette fel a piaci lehetőségeket. Tudtam, ha felveszem veled a kapcsolatot, el fog menni a ház! "ÍGY IS LETT."
Köszönök mindent, a fair hozzáállást, a folyamatos kapcsolattartást, a rugalmasságot, de legfőképpen a szakmaiságot. Egy tárgyilagos, céltudatos és a szakma iránt alázattal rendelkező embert ismertem meg a személyedben. Másfél hónap alatt, nemhogy eladtad a házamat, de segítettél venni is egyet!
Köszönöm a már baráti hozzáállást. Ritkaság ez a mai rohanó világban. Sokat köszönhetek neked, mert nélküled még mindig egy-helybe topognék az eladással és nem vettem volna meg álmaim új házát sem!
További sok szakmai és magánéleti sikert kívánok és remélem, hogy még sok embernek tudsz segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert a korrekt és támogató magatartásod, garancia a sikerhez!"

D.G. (eladó és vevő)

Kedves Viktor!
"A rengetegnél is több ingatlanossal beszéltem. Volt köztük olyan aki annyira laza volt, hogy szinte már szétesett. Aki gond nélkül evett tovább a telefonban (, - ebből több is volt) és közben még büffentett is. Volt nagyképű, lusta, hazudozó olyan aki minden előzetes megbeszélés nélkül letegezett, volt aki ígérte, hogy visszahív, de nem tette (, - ez is többször volt ) volt aki kb 1 órával egy már előzetesen megbeszélt találkozót mondott le, volt aki mást küldött maga helyett (, - ez szintén többször volt), - szóval mindenféle válogatott hozzá nem értő és szakmailag a legkevésbé sem felkészült, magát ingatlanosnak nevező egyénnel volt dolgom.A feleségem és jómagam a házunkat adtuk volna el (azóta ugyebár eladva).Már nem laktunk a házban, nem kívántunk odamenni, vevő jelöltekkel beszélni, gyorsan és jó áron kívántuk eladni. Ehhez nekünk profi, szakmailag alázatos, profitorientált, becsületes és győztes/győztes kimenetelre törekvő teamre és ingatlanértékesítőre volt szükségünk. Viktort egy közeli ismerősöm (akinek adok a szavára) ajánlotta.Tudtam, hogy a házunk el lesz adva hamar, de gyorsabban sikerült és a számunkra legkevesebb összeg fölött. Viktorra van egy tökéletes szó: Expeditív. Köszönjük."
Tímea és Tamás- ELADÓK

Kedves Viktor!
"A sok ingatlanközvetítő után eldöntöttem, hogy más stratégiát váltok. Ekkor hívott Viktor akit előtte nem ismertem és a határozottsága miatt gondoltam miért ne. Előtte hallgattam meg más ingatlanosok hasonló szolgáltatásait is de a személyes találkozásunkat követően biztos lettem benne, hogy Őt választom. Tetszett a rugalmassága ugyan akkor előre jelezte, hogy kb mennyiért tudja reálisan eladni a lakást, és bejött. 3 hét alatt letették a foglalót a lakásra és megkötöttük az adás-vételi szerződést. Viktoron látszik a segítség nyújtási szándék és ez kell akkor amikor ott vagy a piacon a termékeddel, de nem tudod eladni csak ha segítenek, na Viktor volt a segítség. Bizalmat adtam neki és bejött Azt tudomásul kell venni ha jól elakarod adni az ingatlanodat és nincs szerencséd egyedül nem fog menni, persze ennek meg van az ára, de még mindig nem olyan drága mint ha te egyedül próbálkozol. a sok aktív és passzív kiadás mellett ott van az alkuból adódó veszteség, időveszteség, és a sok ráfordított idő, ezeket összeszámolva nem biztos, hogy olyan sokba kerül. Szóval ha az ingatlan piacon segítséget kerestek ajánlom Viktort.
Köszönöm a munkátokat hisz Viktor mögött egy csapat áll!
Remélem ezzel hozzájárulok a törekvésetekhez miszerint a szakmátok megtépázott hírnevét szeretnétek visszaállítani."

K.T.- ELADÓ

"Szeretnék pár sort írni Viktor munkájáról.
Remélem segítek vele másoknak is, akik lakás/ház eladásba vágtak.
Több ingatlanos "segítségét" is volt "szerencsénk" megtapasztalni, mielőtt találkozót egyeztettünk Viktorral. Sajnos semmire sem mentünk velük, siralmas és lehangoló volt. Viktorral nem így jártunk.
Nagyon sokat segített nekünk az eladásban, mindig maximálisan tartotta magát ahhoz amit ígért, folyamatosan tájékoztatott minket mindenről, és mindig korrekt volt. A sok időpont egyeztetés, találkozók leszervezése, a lakás részletes bemutatása nagyon sok idő, és energia, munka mellett főleg, így jó volt végre rábízni ezeket a feladatokat egy hozzáértő, megbízható emberre.
Örülök neki hogy mellette döntöttünk, tényleg jó szívvel ajánlom a munkáját mindenkinek!
Felkészült, ami igazán szimpatikus volt nekünk már elsőre is, segítőkész, remekül kommunikál, és szinte minden eladással kapcsolatos terhet levesz az eladók válláról!"

Köszönettel : F. és P. ELADÓK

Kedves Viktor! 
"Családom nevében szeretném megköszönni a professzionálisan magas szintű közvetítői szolgáltatásodat. Az ingatlanunk, egy viszonylag magasabb értékű volt és a mai komplex piaci helyzetben nagy szakértelemmel vezetted a marketing terv kialakítását, az ár képzést és a bemutatások megszervezését. Mindennek következtében több ajánlatot kaptunk és végül olyan vevőkkel tudtunk szerződni, akik szintén bizalommal dolgoztak Veled és minden fél számára nagyon optimális adás vétel köttetett. Szívesen ajánlom szolgáltatásodat másoknak is." 

Üdvözlettel Pál- ELADÓ

"Toma Viktorral lassan lezáródó történetünk egy pozitív csalódás volt.
Amikor elkezdtük árulni a házunkat mi is úgy gondoltuk ingatlanosok kíméljenek. Aztán ahogy telt az idő és nem csörgött a telefonunk, felmerült bennünk hogyha valóban szeretnénk eladni a házunk lehet taktikát kellene váltanunk.
A családban voltak már ingatlan ügyletek és elhangzott hogy van egy fiatalember, aki másképp csinálja és hogy adjunk egy esélyt neki. Az első találkozás alapján szimpatikus, határozott és profi ingatlanosnak tünt. Egy mondat ami mindenképp megmaradt az első találkozás után "Én nem hívok senkit, engem ajánlanak". Személy szerint vagy nagyzolásnak vagy magabiztosságnak ítéltem ezt a szemléletet.
Így 2 hónappal ezen találkozás után és a házunk eladását követően kijelenthetem az utóbbiról volt szó. Egy rossz megítélésű szakmán belül Ön fehér hollónak számít és egy pozitív csalódásnak. Meleg szívvel ajánlom! Köszönjük hogy segített elérni az álmainkat!"
Üdvözlettel: K.B. -ELADÓ

Szia Viktor! 
"Szeretném megköszönni a házam eladásában nyújtott segítséged. Az első 3 hónapban szerződtem szinte minden ingatlanossal, aki jelentkezett, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem túl hatékony, hiszen nem volt igazi gazdája az ingatlan eladásnak. Ekkor jelentkeztél te, és olyan kérdéseket tettél fel a házzal kapcsolatban, amelyeket korábban senki nem kérdezett. Nálad lehetett érezni, hogy nem egy vagyok a hirdetők között, hanem valóban segíteni szeretnél, el akarod adni a házat. Magával ragadott a lelkesedésed, ami végig kitartott, akkor is, amikor valami apróság miatt éppen nem jött össze az adásvétel. Veled mindent meg lehetett beszélni, tanácsot adtál, támogattál és mentünk tovább. Ha kellett kijöttél a leglehetetlenebb időpontban is, ami sokszor részedről is komoly szervezést igényelt. A fentieken túl meg kell még említenem azt az egyedülálló igényesseged, amely a gyönyörű fotókban, a ház műszaki jellemzőivel kapcsolatos naprakész információkban, a vevők számara atadott magas színvonalú anyagokban mutatkozott meg. Mindehhez korrekt ár és nagyvonalúság társult. Köszönöm a munkád, amelyet bátran ajánlok mindenkinek!"
Ági- ELADÓ

Szia Viktor!
"Nagyon örülök, hogy a sors összehozott Veled. Remek embert ismertem meg benned, aki pozitív hozzáállásával, jó kommunikációjával és kimagasló szakmai tudásával sikeresen el tudtad adni a lakásomat. Ráadásul rekord gyorsasággal, Emlékszem, hogy amikor eldöntöttük és neki fogtál az ingatlan értékesítésének én személy szerint nagyon izgultam. El tudjuk e adni, lesz e vevő, annyiért megy el mint amennyit szeretnénk érte. Te végig csak nyugtatál és biztattál, hogy nem lesz semmi gond. És így is volt. Rekord idő alatt adtad el, annyiért amennyiért szerettük volna. Úgy hogy hatalmas köszönettel tartozok Neked mindenért. Ha így folytatod határ a csillagos ég A legjobbakat kívánom Neked az életben." Üdv, Imi-ELADÓ

Kedves Viktor!
"Köszönjük szépen a segítséget az eladásban.
Júliusban arra az elhatározásra jutottunk, hogy eladjuk a házunkat. Célunk, hogy nagyobb ingatlanba tudjunk költözni, közelebb a fővároshoz. Az irodával régebben volt már egy értékesítésünk, és baráti viszony is van, így az Ő segítségüket kértük, hogy milyen lehetőségeink lennének. Rövid időn belül jelentkezett is Nálunk Viktor, megbeszéltünk egy időpontot a bemutatásra. Pontosan érkezett, felkészült volt a helyi ingatlanos dolgokkal kapcsolatban is, minden kérdésünkre korrekt választ tudott adni. A beszélgetés végén abban maradtunk, hogy megpróbáljuk mi magunk értékesíteni először. 2 hónapig próbálkoztunk kevés sikerrel. Újra megkerestük, és innentől kezdve rá bíztuk a dolgokat. Alaposság, precizitás jellemezte munkáját, sok tanáccsal látott el minket, kompromisszumra is hajlandó volt. Mindezek mellett, nem csak az eladásban segített, de a célunk elérése érdekében is tesz erőfeszítéseket.
Köszönjük szépen még egyszer!"

K.F.-ELADÓ

Kedves Viktor!
"Szeretném megköszönni a kiváló munkát.
Viktorral több hónap sikertelen értékesítés után kezdtük el az együttműködést. Nem volt könnyű dolga, mert a pandémia kellős közepén kellett elkezdenie a munkát.
Nagyon jól átlátja a piac mindenkori alakulását és az irányár meghatározásával számunkra és a piac engedte lehetőségeknek megfelelően a legjobb áron értékesítette az ingatlanunkat.
Nagyon megbízható, végig volt kulcsa az ingatlanhoz és ő intézte az összes lakás mutatást illetve az eladáshoz szükséges ügyintézést is. Minden alkalommal, amikor az ingatlanhoz ment azt előre jelezte és informált az ingatlan megtekintésének kimeneteléről.
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, és biztos vagyok benne, hogy meg fog tenni mindent hogy az ingatlan a lehető legjobb áron kerüljön eladásra."
Üdvözlettel,

S. B.- ELADÓ

Kedves Viktor!
"A lakás eladás nem volt teljesen tervezett. Legalábbis úgy gondoltuk, hogy ráérünk még a kérdéssel. Egy bedobott szórólap olvasása után gondoltuk, adunk egy lehetőséget.
Viktor volt az első ingatlanos akivel felvettük a kapcsolatot, a szimpátia rögtön megvolt, profizmusa nem volt kérdés számunkra. Ennek ellenére szerettük volna felmérni a piacot, ezért további két ingatlanossal felvettük személyesen a kapcsolatot. Végül hallgattunk az első benyomásra és Viktort választottuk. Nem bántuk meg.
A hozzáállása végig nagyon rugalmas volt, szakértelme nem volt kérdés. A lakás fotózását szakember segítségével,széles látószögű kamerával csinálták, a képek magukért beszéltek. Az elején elmondta, szerinte mi lehet a lakás reális értéke, de mivel ráértünk ezért magasabb áron kezdtük el hirdetni. Ahogy közeledtünk a realitáshoz, elkezdte hozni az érdeklődőket. Szerencsére megszűrte a vevőket, így csak azokat hozta ki, akik valóban potenciálisak voltak. Kezelte a hirdetőfelületeket, a megtekintések alkalmával minden elmondott az embereknek. A teljes idő alatt a háttérben maradva, alig volt gondunk a lakás eladásával. Minden megtekintés előtt részletes tájékoztatást kaptunk az érdeklődőkről, hetente informált a hirdetés látogatottságáról.
A lakás végül két hónap alatt ment el, ami nekünk tökéletes időzítés volt. Ha kérdésünk volt mindig elértük, a szerződés megkötéséig mellettünk volt.
Nagyon köszönjük Viktor a segítséged. Jó szívvel ajánlunk tovább bármikor."

Nelli és Gábor- ELADÓK

Kedves Viktor!
"Sok eves baratsagunk miatt azonnal rad gondoltam,amikor a hazunk eladasanak otlete felmerult. Ugyan nehany ev kimaradt az eletunkbol utolso talalkozasunk ota,de az elso alkalomnal lattam a profizmust es az elhivatottsagot rajtad. Szamomra nem volt ujdonsag,hiszen a sportban is ilyen alazattal tetted a dolgod! Nehany nap alatt eladtad az ingatlant, ide tul sok magyarazkodas nem kell...
Koszonom a preciz, gyors eladast!! Tovabbi sikeres eladasokat kivanunk!"
Udv,
Marietta és Tibi -ELADÓK
--------------
Kedves Viktor!
"Sok-sok keresgélés után kissé már pesszimistán indultunk el megnézni azt a házat amelyet végül Te mutattál be és amibe bele is szerettünk. Az elejétől a végéig teljesen felkészülten elmondtál, bemutattál mindent az ingatlannal és az ügyintézéssel kapcsolatban is ami nagy segítség volt számunkra. Minden kérdésünkre tudtad a választ , jó lenne ha több ilyen ügyfélbarát ingatlanos lenne a szakmában. Nagyon jó ügyvédet és pénzügyi munkatársat is ajánlottál akik hasonlóan Hozzád magasfokú precizitással dolgoztak ügyünkön. Köszönünk mindent!"

Üdvözlettel: Zsófi és István- VEVŐK

Kedves Viktor!
"Könnyű kijelentenie az embernek amikor ingatlanvásárlásba vág, hogy "nekem nem kell ingatlanos segítsége, egyedül is meg tudom oldani", pedig utólag jön rá az ember, hogy mennyi hozzáadott értéke is van ha hozzáértőktől kap segítséget. Sajnos a keresgélés során rengeteg nem kompetens közvetítővel találkoztam.
Rengeteg segítséget kaptam a lakásvásárláshoz Tőled, amit ezúton is köszönök. Elsőként kiemelném azt, ahogy a lakásbemutatást bonyolítottuk le. Rendkívül szimpatikus volt, ahogyan legelőször - a tulajdonos jelenléte nélkül - tisztáztuk a játékszabályokat és a szerepköröket (pl. Véleményt ne mondjunk, utólag beszélünk az árról stb..) majd csak ezt követően mentünk fel szétnézni.
Nagyra értékelem, hogy alaposan felkészültél a lakás és a társasház adataiból, így minden kérdésemre kaptam választ. Örülök annak is, hogy meg tudtunk könnyedén állapodni a vételárban is. Szimpatikus volt, hogy elmentetted a számom és amikor hívtalak, így tudtad mindig, ha én hívlak. A kommunikáció is rendben volt, megbízható volt minden esetben, ha azt ígérted visszahívsz.
Külön köszönöm azt is, hogy leutaztál Gyöngyösre, hogy leszerződjünk! Ez is megmutatta mennyire rugalmasan lehet veletek együttműködni.
Összességében csak így tovább!! Remélem még sok leendő lakástulajdonosnak fogsz segíteni!"
Üdv,

L.K.- VEVŐ

"Viktortól nagyon sok segítséget kaptam az ingatlanvásárlás során; mindig készséges, jól informált, segítőkész becsületes és elérhető volt. Öröm volt az együttműködés vele, s nem utolsósorban egy nagyon, kedves és barátságos embert ismerhettem meg benne.
Ezúton is sok sikert kívánok neki a további munkájához, biztos vagyok abban, hogy az a továbbiakban is hasonlóan precíz és eredményes lesz, s Viktor minél több embernek tud majd az ingatlaneladásban, -vásárlásban segíteni. Annak, aki ingatlanost keres jó szívvel ajánlom Viktort!

M.GY.-VEVŐ

Kedves Viktor!
"Egy éve kerestünk házat vidéken, mindegyik nagyobb ingatlanközvetítővel felvettük a kapcsolatot az elején. A tapasztalataink azt mutatták, hogy vagy abszolút nem az igényeinknek és az elképzeléseinknek megfelelő házakat mutattak, vagy olyat, ami túl drága volt.
Véletlenül találtunk rá az általad hirdetett házra. Már az első alkalommal profi szakember benyomását keltetted, illetve azt éreztük, hogy nem csupán a megbízók érdekeit képviseled, hanem feltett szándékod az, hogy az ügylet minden résztvevője jó érzéssel és elégedetten zárja le az eladást/vásárlást. Figyelsz az ügyfeleidre, és hajlandó vagy plusz energiát beletenni abba, hogy az ember úgy érezze, támogatják, és segítik az ingatlan megtalálásában és megvásárlásában.
Köszönjük szépen hogy minket is segítettél!"

Marietta és Peti-VEVŐK

Kedves Viktor!
"Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségedet, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ha Te nem vagy, akkor nem mi lettünk volna a szerencsés vevők. Viktor már az első alkalommal is rendkívül szimpatikus volt, gondosan összeállított anyaggal készült az ingatlanról, egyszerre volt közvetlen, de mégis professzionális. későbbiekben is bármikor a rendelkezésünkre állt, hamar megtalálta a közös hangot az adásvételben résztvevő mindkét féllel, ezáltal remekül képviselte a potenciális vevő és a tulajdonos érdekeit is. Jelenléte nagyban megkönnyítette az eladóval való kommunikációt, felkészültségének hála gördülékenyen ment a szerződéskötés is. Viktor nagyon figyelmes, készséges, jól felkészült értékesítő, aki remekül végzi a munkáját, így bátran ajánlom Őt mindenkinek, aki - akár vevőként, akár eladóként - igénybe venné ingatlanos szolgáltatásait. Még egyszer nagyon szépen köszönjük és további sok sikert kívánunk!" Dominika- VEVŐ


Kedves Viktor!
"Először is köszönjük szépen a munkádat, hogy mindig sikerült a mi érdekeinket is kommunikálni az eladó felé. Nem voltunk sajnos a legegyszerűbb vásárlók, de mostmár sínen vagyunk Ami miatt ajánlanánk másnak is, hogy rugalmas és felkészült vagy, jó rálátással a piaci helyzetre. Telefonon és emailben is bármikor készséggel álltál rendelkezésünkre. Jelenleg kevés ilyen ingatlanközvetítő van, pedig sokkal találkoztunk mostanság. Ezenfelül barátságosak és jó hangulatúak voltak a találkozások. Köszönjük és további sok sikert kívánunk a munkád során."
Vanessa és Ádám- VEVŐK